Multiplus, sterk in media!

Jouw partner voor online en offline advies op maat!

Welkom bij Multiplus Media

Meesters in de communicatieve uitingen! Veelzijdige printproducten, goed vindbare websites en online marketing! Wij zorgen ervoor dat ze écht werken!

Sinds jaren maken wij business-to-business uitgaven voor de Leeuwarder Courant en het  Dagblad van het Noorden. Ook zijn we marktleider op het gebied van medisch wetenschappelijke magazines die we uitgeven voor dertien verschillende ziekenhuizen. Verder verspreiden we woonmagazines in 70 verschillende Nederlandse regio’s, geven we ‘Ken de verkeersregels’ uit en maken we placemats met ruimte voor adverteerders voor meer dan 200 restaurants. Bovendien bouwen we omzet verhogende, gebruikersvriendelijke websites op een professionele, goed te onderhouden en overzichtelijke manier.

Online? Daar bieden we u trefzekere en efficiënte mogelijkheden. Responsive sites, video targetting, effectieve Google- en Facebook-campagnes en een online advies op maat. Multiplus kent de kneepjes van het vak!

Meer weten? Neem contact op met een van onze account managers! Bel ons op 0512 - 550 800 of mail: info@multiplusmedia.nl.nl.

Explorare MCL januari 2017

Explorare MCL januari 2017

Geplaatst op: 2017-01-18

Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

Lees meer Meer nieuws
Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Geplaatst op: 2017-01-18

Multiplus is gestart met de online en offline nieuwbouw marketing voor www.deynsetwiarda.nl Aan de Ynset ontwikkelt Bemog met Bouwbedrijf Kuin 8 royale halfvrijstaande woningen met directe verbinding aan open vaa...

Lees meer Meer nieuws
  • Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

    Frisoplan
  • Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

    Slokker vastgoed
  • Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

    Baboeshka Beetsterzwaag
Frisoplan Slokker vastgoed Baboeshka Beetsterzwaag

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.