Verkeerslesgids

‘Ken de verkeersregels’ is speciaal bedoeld voor kinderen van de basisschool ter voorbereiding op het verkeersexamen. In deze verkeerslesgids staan de belangrijkste verkeersregels en komen veel voorkomende situaties aan bod. Ook bevat de lesgids opdrachten, zodat de kinderen kunnen oefenen en testen of ze alles goed begrijpen. Wij leveren deze gidsen aan basisscholen in Nederland, dit doen we per gemeente in heel Nederland, zodat het ook voor lokale adverteerders aantrekkelijk is  om hier in te adverteren.

Voor informatie over  adverteren in deze lesgidsen kan je contact opnemen met Peter Stoppels op 0512-550 806, met Rene de Boer op 0512-550 812 of vul het contactformulier in.

Contact

Multiplus Media
Stationsweg 21
9201 GG Drachten

0512- 550 800
Explorare MCL januari 2017

Explorare MCL januari 2017

Geplaatst op: 2017-01-18

Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

Lees meer Meer nieuws
Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Geplaatst op: 2017-01-18

Multiplus is gestart met de online en offline nieuwbouw marketing voor www.deynsetwiarda.nl Aan de Ynset ontwikkelt Bemog met Bouwbedrijf Kuin 8 royale halfvrijstaande woningen met directe verbinding aan open vaa...

Lees meer Meer nieuws
  • Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

    Frisoplan
  • Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

    Slokker vastgoed
  • Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

    Baboeshka Beetsterzwaag

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.