Het belang van data, de kracht van talent en doorzetten

Aan het begin van 2017 is het weer tijd voor een Visie Magazine; waar staan we en gaan we naar toe? Gelouterde ondernemers en bestuurders maken u deelgenoot van hun wensen en gedachten, van hun zoektocht naar krachtiger klantbediening, naar vernieuwing en optimalisatie van proces en productie.

Ze geloven in de kracht van hun bedrijf en instelling, in de mensen, in het talent van het noorden. Ze geven inzicht in het belang van data- analyse en beheersing van logistiek, de flow in het bedrijf. Ze zijn gelouterd en gedreven, soms onderweg gevallen of even weg geweest en in ieder geval ondernemen ze met passie, trots en is het volle kracht vooruit.

Snelheid van handelen, alert zijn, focus, durven dromen, achter de inkoop bij je partners kunnen kijken, overtuigen, samenwerken, waarde toevoegen en vooral: doen. Dat is wat de vrouwen en mannen van het ondernemende Noorden relevant en onderscheidend maakt. Ze doen.

Veel leesplezier

Klik op de afbeelding om het magazine te lezen!

Contact

Multiplus Media
Stationsweg 21
9201 GG Drachten

0512- 550 800
Explorare MCL januari 2017

Explorare MCL januari 2017

Geplaatst op: 2017-01-18

Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

Lees meer Meer nieuws
Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Geplaatst op: 2017-01-18

Multiplus is gestart met de online en offline nieuwbouw marketing voor www.deynsetwiarda.nl Aan de Ynset ontwikkelt Bemog met Bouwbedrijf Kuin 8 royale halfvrijstaande woningen met directe verbinding aan open vaa...

Lees meer Meer nieuws
  • Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

    Frisoplan
  • Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

    Slokker vastgoed
  • Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

    Baboeshka Beetsterzwaag
Frisoplan Slokker vastgoed Baboeshka Beetsterzwaag

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.