Placemats

We maken voor meer dan 150 restaurants placemats en die leveren we kosteloos! Het mes snijdt met dit product aan vele kanten;  wij bieden de restaurants kosteloos 2500 (of meer in overleg) placemats op voorwaarde dat ze deze actief gebruiken. De restauranthouders bepalen zelf wat ze als print willen hebben op het middenvlak en wij maken dat voor ze. Links en rechts van het middenvlak hebben we ruimte gecreëerd voor adverteerders. Een hogere attentiewaarde kan je als adverteerder bijna nergens krijgen, immers de placemat ligt op tafel recht voor de gast en deze kan de advertenties daardoor niet missen!

Adverteren

Wil je informatie over deze interessante manier van adverteren? Bel 0512 – 550 806 en vraag naar Peter Stoppels of vul het contactformulier in.

Restauranthouders

Heb je een restaurant en wil je gratis placemats met een eigen uitstraling?  Bel 0512 – 550 818 en vraag naar Gea Uilenberg of vul het contactformulier in.

Voorbeelden

  Contact

  Multiplus Media
  Stationsweg 21
  9201 GG Drachten

  0512- 550 800
  Explorare MCL januari 2017

  Explorare MCL januari 2017

  Geplaatst op: 2017-01-18

  Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

  Lees meer Meer nieuws
  Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

  Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

  Geplaatst op: 2017-01-18

  Multiplus is gestart met de online en offline nieuwbouw marketing voor www.deynsetwiarda.nl Aan de Ynset ontwikkelt Bemog met Bouwbedrijf Kuin 8 royale halfvrijstaande woningen met directe verbinding aan open vaa...

  Lees meer Meer nieuws
  • Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

   Frisoplan
  • Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

   Slokker vastgoed
  • Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

   Baboeshka Beetsterzwaag

  Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.