B2B

Topsectoren Noord Nederland

Al jaren maak wij in Friesland Groningen en Drenthe B2B uitgaven. Dit doen we in samenwerking met de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden. Iedere kwartaal leggen we met onze bijlagen een topsector onder de loep.  De topsectoren Water, High Tech, Agrifood, Energie, Life Sciences, Chemie en Logistiek zijn uitgebreid in de dagbladen aan bod geweest. Onderstaand vind je de bijlagen die we tot dusverre gebracht hebben.

Visie en Perspectief

Met Visie en Perspectief brengen we vanuit uiteenlopende branches (de) visie van noordelijke ondernemers, bestuurders en wetenschappers in beeld. Deze partijen leveren een interessante, onderscheidende bijdrage voor deze specials. In een inspirerend interview wordt de visie van de ondernemer, bestuurder of wetenschapper beschreven en verweven in door hen aangereikte voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Op laagdrempelige wijze geven zij de  tienduizenden lezers van het Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad hiermee een boeiend ‘kijkje achter de schermen’.

Visie verschijnt 2 x per jaar als aparte bijlage en Perspectief verschijnt iedere laatste zaterdag van de maand in spread-vorm in de dagbladen.

Voor informatie over deze bijlagen kan je contact opnemen met Siebrand Osinga op nummer 0512-550 809 of het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Visie


Perspectief

 • Perspectief
  Perspectief(6)

Bereik

NDC mediagroep zorgt voor een groot regionaal bereik onder de achterban, stakeholders, zakenrelaties en consumenten. De totale zaterdagoplage is meer dan 215.000 kranten. Met hiermee een lezersbereik van rond de 650.000 personen is dit voor het bedrijfsleven in Friesland, Groningen en Drenthe dé kans om een (groot) deel van hun achterban te bereiken. Het grootste gedeelte van de lezers van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden is middelbaar en hoger opgeleid en behoort tot de middel- en hogere inkomensklasse van het Noorden.

Contact

Multiplus Media
Stationsweg 21
9201 GG Drachten

0512- 550 800
Explorare MCL januari 2017

Explorare MCL januari 2017

Geplaatst op: 2017-01-18

Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

Lees meer Meer nieuws
Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Geplaatst op: 2017-01-18

Multiplus is gestart met de online en offline nieuwbouw marketing voor www.deynsetwiarda.nl Aan de Ynset ontwikkelt Bemog met Bouwbedrijf Kuin 8 royale halfvrijstaande woningen met directe verbinding aan open vaa...

Lees meer Meer nieuws
 • Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

  Frisoplan
 • Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

  Slokker vastgoed
 • Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

  Baboeshka Beetsterzwaag
Frisoplan Slokker vastgoed Baboeshka Beetsterzwaag

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.