Persoonlijk advies 

Search
Close this search box.

Zorg

Zorg

Actuele kennis, gefundeerde informatie, baanbrekende innovaties en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Professionals in de medische wereld hebben een continue behoefte aan correcte informatievoorziening. Informatie om bij te blijven in hun vak. En zeker ook om zo nog betere zorg te kunnen verlenen aan hun patiënten. STZ is de vereniging van topklinische ziekenhuizen die gezamenlijk werken aan betere patiëntenzorg. Ter ondersteuning van de missie van deze vereniging verzorgen wij de redactie, acquisitie, druk en verspreiding van diverse medische tijdschriften en magazines voor deze partner in de zorg.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Multiplus Media biedt op het gebied van acquisitie, redactie en druk? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om het uitgeven van magazines? Wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact op!

Opdrachtgevers

We maken medisch wetenschappelijke magazines waarin de ziekenhuizen over o.a. ontwikkeling en zorginnovatie, onderzoeksresultaten en andere specifieke medisch wetenschappelijke onderwerpen communiceren richting vak beoefenaars in hun verzorgingsgebied. De ziekenhuizen bepalen en leveren zelf hun eigen content, de verspreiding vindt plaats onder uitsluitend vak beoefenaars. Wij werken al jaren samen met onderstaande STZ – ziekenhuizen.

 • “Reinier Research” van Reinier de Graaf Groep in Delft
 • “Medisch Journaal” van Maxima Medisch Centrum in Eindhoven
 • “Rijnstate Research” van het Rijnstate ziekenhuis Arnhem
 • “Zuyderland & Science” van het Zuyderland ziekenhuis
 • “Buitenpost” van het ETZ
 • “Wasz” van Albert Schweitzer ziekenhuis
 • “Wetenswaardig” van het Maasstad ziekenhuis
 • “Ambitie” van Amphia ziekenhuis
 • “Viecuri deelt Wetenschap en Innovatie” Van het Viecuri ziekenhuis
 • “Wetenschap in Meander” van het Meander ziekenhuis
 • “Wetenschap@gelre” van Gelre ziekenhuizen
 • “FransciScience” van Fransciscus Gasthuis & Vlietland
 • “Haga Magazine” van Haga ziekenhuis

 

Onze rol ligt in het verzorgen van de opmaak, de druk en de verspreiding van het magazine, dit doen we kosteloos. Wij kunnen dit kosteloos aanbieden door actief adverteerders te werven die het interessant vinden om via de magazines  hun doelgroep te bereiken.

Heel graag willen wij met u in gesprek gaan over een mogelijke samenwerking betreffende het realiseren van een medisch wetenschappelijk magazine voor uw ziekenhuis of zorginstelling, geheel vrijblijvend uiteraard.

Adverteerders

De magazines geven wij uit in opdracht van de ziekenhuizen, In de doelgroep bevinden zich uitsluitend vakbeoefenaars. We ontvangen zeer gedetailleerde verspreidingslijsten van de ziekenhuizen en verzenden de magazines separaat per regio aan alle artsen, specialisten, voorschrijvend verpleeg- kundigen, ziekenhuisapothekers etc. in het desbetreffende ziekenhuis. Maar ook op naam en adres van alle (huis)artsen, specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen, apothekers etc. in het werkgebied van het ziekenhuis.

Voor bedrijven die het interessant vinden om deze doelgroep te bereiken zijn er verschillende mogelijkheden om te adverteren. Dit kan eenmalig in een uitgave van een specifiek ziekenhuis tot in alle uitgaven die in een jaar geproduceerd worden. Voor iedere regio of optie maken wij een panklaar mediaplan voor u.

Wat we doen