Persoonlijk advies 

Search
Close this search box.

Online en offline media

Online en offline media

Als crossmediaal bedrijf zijn we allround en kennen we de kneepjes van het vak als het gaat om marketing, communicatie en promotie van bedrijven, verenigingen, stichtingen en organisaties. De volgende uitgaven maken wij al jaren met plezier voor opdrachtgevers of geven we zelf uit: Onze eigen Skutsjekrant “De Opstekker” , LED-schermen in de XL  Carwash in Leeuwarden en Heerenveen, golfmagazine Drentsche Golf & Country club, het magazine, de donateurskrant en het jaarverslag voor de Fugelhelling, het Terschelling Magazine, Festivalkranten voor De Veenhoop en Bourgondisch Beetsterzwaag, Het Hoekstra magazine en nog vele anderen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor drukwerk, design, reclamedoeken ( met frame) etc.  Kortom we zijn van alle markten thuis.

We zijn zowel offline (schriftelijk, gedrukt) als ook online helemaal van deze tijd. Met ons team van professionals hebben we brede vakkennis, onder meer op het gebied van acquisitie, redactie, communicatie, drukwerk, digitaal en grafisch ontwerp, webdesign, webdevelopment, SEO, vindbaarheid en (online) marketing in huis. We brengen projecten zo op een integrale manier en altijd met veel plezier tot een goed einde!

Meer weten?
Kunnen wij je helpen bij het uitvoeren van een project? Wij zeggen graag ja! Binnen het brede pakket aan diensten dat wij aanbieden is jouw project bij ons in goede handen!

Opdrachtgevers

We hebben naast de opdrachtgevers uit de branches die je hebt gezien op deze website, een scala aan losse opdrachtgevers met verschillende wensen. We maken websites, webshops, leveren online marketing. We krijgen opdrachten voor bouwborden, sponsored magazines, kranten, design klussen, strategie, drukwerk. Opdrachten van bedrijven, van verenigingen, stichtingen etc. Kortom op het gebied van media zijn we van (bijna) alle markten thuis.

Adverteerders

Heb je een concrete vraag? Een opdracht of een specifieke klus? Of heb je ideeën voor een nieuw project maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Schakel Multiplus Media in! Wij helpen je graag. Samenwerken zit ons in het bloed. We zijn altijd op zoek naar leuke en interessante manieren om het sámen voor elkaar te krijgen!

Wat we doen