Persoonlijk advies 

Search
Close this search box.

B2B

B2B

Wat speelt er op de zakelijke markt? Wie is wie in de business en welke bedrijven zijn actief op welk gebied? De zakelijke mark in Noord-Nederland is volop in beweging. Bedrijven die actief zijn in de topsectoren bieden wij een online en offline platform om zich te profileren. Wij doen dit door middel van het magazine Noordz en het online platform ZakeNN.nl

Dit magazine verspreiden we als bijlage bij het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Onze journalisten zorgen voor  branded content die we ook online op de website ZakeNN.nl plaatsen. Hiermee bereiken we zowel via de reguliere dagbladen als ook online een grote lezersgroep.

Meer weten?
Ben je als bedrijf geïnteresseerd in een artikel dat jouw bedrijf centraal stelt? Of heb je nieuws of actualiteiten over jouw bedrijf die echt goed in Noordz passen? Neem contact op en wij regelen het voor jou!

Opdrachtgevers

Met Mediahuis Noord werken wij al vele jaren. Mediahuis Noord is uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. Daarnaast geeft Mediahuis Noord meer dan 30 nieuws- en weekbladen uit. Ze beheren ruim 50 digitale regionale en landelijke kanalen, waaronder Mensenlinq en Familieberichten. Naast een aantal producten zijn wij als salespartner van Mediahuis Noord zijn wij verantwoordelijk voor de branded content in noordz, het ondernemersplatform van Mediahuis Noord.

Adverteerders

NoordZ is het ondernemersplatform van Mediahuis Noord. NoordZ verschijnt zeven keer per jaar als los katern in de Leeuwarder Courant, het Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad (Friesch Dagblad eerstvolgende zaterdag na publicatie in LC en DvhN)

Zodra de krant op de mat ligt plaatsen we elk artikel afzonderlijk door naar zakenn.nl en kunnen dezelfde dag nog op social media naar keuze. Zakenn.nl is een gestaag groeiend onlineblog waar alle zakelijke content vanuit het magazine en ander (ondernemers)nieuws van de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden op wordt geplaatst, maar ook van magazines die we in eigen beheer maken zoals bijvoorbeeld Maritiem.

Wat we doen