Frisoplan

Frisoplan is ontwikkelaar van vele woningbouwprojecten in het noorden van het land. Nadat de projecten zijn ontwikkelt kunnen we ons nadrukkelijk richten op de verkoop hiervan. Daarbij maken we gebruik van kundige en betrouwbare partners. Multiplus betreft zo'n partner. Doordat zij een totaalpakket aanbieden en zich hebben gespecialiseerd in de online-marketing, kunnen zij ons op dit onderdeel ontzorgen. Wij leveren de bouwstenen aan en Multiplus maakt de website, beheert deze en zorgt voor een goede vindbaarheid hiervan. Het eerste project dat wij met Multiplus hebben gedaan zijn zes woningen aan De Skuorre, Techum. Dit nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht! Dit succes smaakt naar meer en zo zijn we ook met multiplus in zee gegaan voor ons tweede project binnen dit gebied; De Hameie. Voor dit project brengen wij 12 halfvrijstaande woningen in verkoop en verwachten wij net zo'n voorspoedig verkooptraject. Tot slot kunnen wij nog melden dat de lijnen kort zijn. Nieuwe aanpassingen zijn snel doorgevoerd en de resultaten daarvan worden inzichtelijk gemaakt. Zo houden wij grip op de resultaten en kunnen wij de potentiële kopers op een goede en volledige manier informeren.

 

Contact

Multiplus Media
Stationsweg 21
9201 GG Drachten

0512- 550 800
Explorare MCL januari 2017

Explorare MCL januari 2017

Geplaatst op: 2017-01-18

Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

Lees meer Meer nieuws
Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Website, Facebook campagne, Google campagne, De Woongaard Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad!

Geplaatst op: 2017-01-18

Multiplus is gestart met de online en offline nieuwbouw marketing voor www.deynsetwiarda.nl Aan de Ynset ontwikkelt Bemog met Bouwbedrijf Kuin 8 royale halfvrijstaande woningen met directe verbinding aan open vaa...

Lees meer Meer nieuws
  • Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

    Frisoplan
  • Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

    Slokker vastgoed
  • Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

    Baboeshka Beetsterzwaag
Frisoplan Slokker vastgoed Baboeshka Beetsterzwaag

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.